Tilbage til Android

LG G3Når man er sådan en som mig, betyder styresystemet på min telefon okay meget. I over halvandet år har jeg været sådan en med Windows Phone, men efter jeg så Androids seneste udviklerkonference er jeg så klar på at blive Android-pige igen. Før min HTC 8X havde jeg min dejlige LG Optimus et-eller-andet (jeg kan ikke huske produktnavnet lige nu, men det var i hvert fald ikke Prime..), der jo havde Android. Og som jeg prøvede at roote. Hvilket jeg ikke kunne finde ud af.

Telefonguderne vil nu, at jeg skal have Android igen. Jeg har nemlig fået lov at teste LG G3, som udover at være enormt stor, også skulle være enormt god. Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften når jeg får lov at prøve nye dimser. De går helt i selvsving med “det næste niveau” som marketingsgimmick, så jeg håber altså den lever op til forventningerne.

I forbindelse med testen (det er en sjat der er udvalgt), er der oprettet en tumblr der samler alle sagerne folk skriver rundt omkring.

bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *