Solen kommer altså igen.. promise

Jeg er stadig ret ny i hovedstaden og mangler at opleve alle årstiderne herovre. Indtil videre har det mest bare været koldt, men jeg har et svagt mine om at have siddet på noget græs og drukket øl mens jeg har boet herovre. Nå, men det er nok ikke gået nogens næse forbi, at solen tidligere på ugen tittede frem og sagde “what’s up guuuuys?!”. Og så brød helvede løs og ALLE forlod deres lejligheder for at smæske sig i solens stråler. Nu har jeg boet i både Aarhus’ish samt downtown Aalborg, hvor folk da også kommer ud, når vejret er godt, men dælme ikke i samme omfang som i Kbh. Min frisør (også eksiljyde) påpegede godt nok også tidligere på året, hvor komisk det var at se, hvordan folk om sommeren nærmest stod i kø for at løbe rundt om søerne, men jeg havde ikke troet det ville være så ekstremt allerede :D

Det er ikke fordi jeg ikke kan lide solen! Slet, slet ikke.. eller jo, lidt faktisk, fordi jeg har bleg nørdehud der let bliver forbrændt. Men altså, jeg lover, at solen kommer igen! I behøver ikke indtage alle bænke idet de melder over 12 grader. Slap af. Det var faktisk så crazy, at folk tog billeder af folk nede ved søerne og smed på twitter, fordi.. der var fucking mange mennesker :D

 

.. jeg kan allerede mærke hvor sur jeg bliver til sommer over overbefolkede cykelstier. Hallo, vi er faktisk nogen der cykler HELE året!

4 comments

 1. Marianne says:

  Oh glæd dig især til maj måned hvor den fantastiske “Vi cykler til arbejde” løber af stablen. Alle der har en cykel i garagen/kælderen trækker den ud for nu skal de dælme cykle til arbejde. Bare ærgeligt de ikke er så gode til at cykle…

  • Anne Mette says:

   Åh åh. Jeg er sur nok i forvejen når jeg cykler, fordi folk er sløve og fylder det hele – jeg cykler MEGET hurtigt og vil gerne frem og afsted :D

  • Anne Mette says:

   Selvfølgelig – jeg er vild med at kunne vinde ting :P

   Som jeg også skriver, så har jeg heller ikke oplevet den samme tilstrømning (udstrøming?) hverken i Aarhus eller Aalborg. Det må helt klart være et storbyfænomen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *