Sol og varme = dårligt vejr

Ja ja, det er lækkert nok, at vejret er blevet ikke-vinter, men jeg bliver altså en lille smule træt, når folk hele tiden siger, at det er godt vejr – når der er 25 grader udenfor og hverken vind eller skyer. Det er jo pissevarmt! For det første er det overhovedet ikke fedt at svede og for det andet bliver min sarte, sarte, nordiske hud rød bare ved tanken om at gå udenfor uden solcreme.  Så hold op med at tvinge mig udenfor bare fordi vejret er “godt”.  Man kan stadig indtage caféburger indenfor på caféen, selvom solen skinner udenfor. Jeg har prøvet. Og madduften fra restauranten der ligger i stuen, hvor jeg arbejder (stadig ikke en fastansættelse – jeg søger stadig job), suser lige direkte ind på mit skrivebord og lugter.

.. i øvrigt er det også fuldstændig umuligt at se, hvad der sker på mon mobilskærm, når der er så meget lys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *