Shit, jeg smelter

Jeg kan ikke, og jeg gentager IKKE, overskue når min verden bliver over 25 grader varm. Det gør, at jeg bliver sur og tvær og kan ikke sove (det passer ikke – jeg kan altid sove, det er bare sjovest når man ikke vågner og kampsveder). Men i dag har det jo slet ikke været til at være nogle som helst steder, hverken inde eller ude.

Alligevel endte vi med at sidde på Falkoner Allé og æde cheesecake med en kop kaffe til. Men hey, det var på skyggesiden og der var en brise. En meget varm en af slagsen, men dog en brise.

Kagen du er vidne til netop nu, er intet mindre end en oreo-cheesecake! Godkendt her fra! Det stykke man kan ane i baggrunden er noget lakrids-fis, men det er der jo også nogen, der godt kan lide.

Det var Bertels Kager, der fik lov at tage mine penge i dag, for to stykker kage og to kopper ganske god filterkaffe.

Næste gang skal det dog helt klart på ingen måder være i nærheden af 30 grader varmt udenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *