Send mere marmor

Jeg kan næsten ikke være i mig selv over, hvor fedt jeg pludselig synes, marmor er. Det er et ret tungt materiale, så det er heldigvis yderst begrænset, hvad jeg har fået slæbt med hjem af ting, der er lavet af det. Faktisk kun en ting. En krukke. Forhåbentlig når alt det der marmor-hejs at gå over inden der ryger mere ind på adressen.

Send mere marmor
[1] Krukke – Louise Roe lågkrukke [2] Ur – Menu Marble Wall Clock [3] Bord – Gubi The Standard Table [4] Bakke – Hay Marble Tray
Er du også ved at falde på halen over marmor?

Følg Yesthankyou på Bloglovin

One comment

  1. Malene says:

    Har også kun et enkelt marmor produkt – en lille plade hvor der står et par lys på. Men kunne bestemt godt finde på at købe mere en dag. Er ikke super begejstret for marmor, men syntes nogle enkelte ting er meget fine. Grøn marmor derimod, kunne jeg købe mig fattig i :-P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *