Se hvad jeg har købt!

Ja, jeg har brugt min påske (i hvert fald den ene dag) på at bruge penge, mens alle andre har været til familie tamtam. Ellers har jeg drukket cola, spist popcorn og pizza og erhvervet mig pink neglelak, blomstret sengetøj, som var meget på tilbud i Salling, nyt tørklæde, som alle andre også har, og bluse/kjole-ting fra h&m <3 Det er virkelig uhyggeligt så mange penge jeg har brugt i h&m efter jeg er blevet klubmedlem, og rent faktisk kan se hvor mange penge jeg har brugt :/
Men kort fortalt, har det faktisk været nogle fantastisk rare dage, hvor jeg har været helt alene hjemme, haft besøg fra Århus og bare lavet absolut intet… udover at vaske uendeligt meget tøj, se alt for meget fjernsyn og.. og.. bowle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *