Kort sagt handler det om mig – en pigenørds wins og fails. Jeg cykler rundt, er på internettet, arbejder og er meget jydeagtig i downtown 2700.

Jeg hedder Anne Mette, hvilket er meget rammende, men bloggens titel er måske lidt misvisende. “Yes thank you” henleder mine tanker til en med ja-hatten på, hvorimod mine skriverier ofte består af arrogant brok. I virkeligheden er jeg dog skidesød og vild med dyr og økologi, med en tilpas mængde skepsis overfor min omverden.

Min blog rammer ingen niche, men handler mest om internettet og teknologi – heriblandt ting jeg bliver sur over.

Ellers er jeg vildt sjov og interessant og sej på Twitter – @aaannemette og skriver velformulerede og dybdegående artikler på Elektronista. Min boyfriend har også en blog, men den handler ikke så meget om te som man skulle tro.

Ses!

One comment

  1. Con9 says:

    Hej Anne Mette!
    Fandt vej til din blog via din kommentar hos Anette Beautyspace i dag. Jeg blev temmelig nysgerrig omkring det du har skrevet om at droppe en stor del af “cremeriet”, og jeg kunne godt tænke mig at vide, om det er noget du kunne have lyst til at uddybe, enten som et blogindlæg eller på en mail til mig? Selv er jeg nok lidt en sucker for lækre produkter, men omvendt er jeg også til det enkelte, og ja – jeg søger også job, så pengepungen er heller ikke til det helt hysteriske forbrug. Alt andet lige går min nysgerrighed dog mest på, om jeg kunne få nogle staldtips til at reducere lidt i, hvad jeg udsætter min hud for. Har surfet lidt rundt i dine indlæg og kan forstå på det, at du er noget yngre end jeg; så din hud er måske ikke helt så brugt og tørstig som min, men anyways – håber at du har lyst til at dele ud af dine erfaringer. :) Og så vil jeg i øvrigt sige, at selv om jeg nok er den største antinørd på IT- og teknologiområdet, så er det en stor fornøjelse at læse dine indlæg, for du skriver kanongodt og underholdende! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *