OKAY MARTIN THORBORG, jeg skal nok!

Martin Thorborg er jo magisk i sin måde at piske en stemning op og få folk til at lade sig rive med. Han skææælder ud og siger, vi skal tage os sammen og lette røven. Det værste er næsten, at han får det til at lyde helt nemt. At komme ud af systemet, at sige SCREW YOU GUYS og starte fra bunden. At starte sit eget og ende op med en kæmpe succes. Videoen her bunder i et blogindlæg på Amino, hvor Soulaima Gourani skriver om, at hun altid har været en hård banan, fordi det har været nødvendigt. Det har affødt mange kommentarer om, at det jo ikke er alle der har samme muligheder og psyke til at gøre det samme. En eller anden guy, der hedder Jim, har også kommenteret indlægget.

Jeg har ikke læst hans kommentar(er), men det har Martin Thorborg og derfor har han lavet denne video som kommentar.. til kommentaren. Øh. Ja.

Læg mærke til, hvordan han hiver aaalt det positive frem han ser i Jim. Pludselig er han en verdensmand, der kan noget ingen andre kan og kan skabe noget unikt. Whoa! Totalt meget benzin på bålet (altså i en meget positiv forstand) til min spirende drøm om ikke at være lønmodtager. Så ja ja, jeg skal nok bryde ud af det der dagpengesystem og stå på egne ben!

PS: Hvem vil være min mentor? :)

6 comments

  1. Stæføn says:

    Jeg vil godt! Så hugger vi Martins idé om, at lave noget til cykelbyen. En app selvfølgelig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *