Nokia-kit

lumia_kitFor snart lang tid siden, kom der en pakke hjem til mig spækket med gadgets. Et par af dem var røde, men det kom jeg mig hurtigt over (jeg har haft en aversion mod gadgets, der ikke er sorte).  Kassen indeholdt en Nokia Lumia 720, trådløst Nokia Purity Pro headset, trådløs JBL PlayUp højtaler og Nokia Universal Portable USB-charger.

Nu har jeg haft tid til at lege med det hele og her er dommen.

Lumia 720 holder batteri i pænt lang tid

720’eren ligger langt fra Nokia Lumias topmodeller, til gengæld er prisen også derefter (jeg har set den ned til 2000 kroner). Men selvom den ikke ligger i top på specifikationer, så har den levet op til alle mine mobiltelefon-behov. Skærmen er ikke knivskarp, men jeg kom også fra en telefon med en betydeligt højere opløsning, men er man ikke vant til det, ser man det ikke. Denne mangel bliver dog erstattet af Nokias magiske evne til at lave skærme man kan se på.. i solen! Det slog mig en dag, da jeg stod udenfor og pludselig tænkte “Wait a minute.. plejer jeg at kunne se noget på min mobil ude i skarp sol?”. Jeg tror det ikke, men nu kan jeg i hvert fald.

Det er måske værd at nævne, at Lumia-telefoner kommer med Windows Phone. Det er der mange, der synes en masse forskellige ting om, men jeg er altså en af dem, der også til hverdag helt frivilligt bruger en Windows Phone og er helt pjattet med det! Måske fordi jeg er vant til at prøve mange forskellige telefoner, har jeg ikke knyttet mig til ét styresystem eller investeret urimelig summer i en enkelt platform. Okay, måske er det løgn, jeg har givet både Apple og Android penge, men priserne på apps er jo bare et tag i lommen. Ik’?

Tilbage til overskriften – batteriet holder ualmindeligt lang tid. Jeg har lyst til at sige, at det kan holde fra om morgenen mandag til jeg går i seng tirsdag aften. Ja, det betyder batteri til mere end et døgn med mit forbrug.

Er man ikke så meget til rød, kan Lumia 720 også erhverves i andre farver. Ligesom alle de andre ting jeg nævner.

Overordnet er den altså mere end godkendt af en ikke-topmodel at være – den lever længe, er på ingen måder træt eller langsom og virker okay robust, selvom bagsiden er ret plastikagtig.

Vil du se billeder af den, må du dykke ned i min twitter eller Instagram fra nu og en måneds tid tilbage.

Læs mere om Nokia Lumia 720 på Nokias hjemmeside.

Nokia Universal Portable USB-charger lige til lommen

Jeg har aldrig haft en kilde til ekstra strøm før og på grund af den gode batteritid på telefonen har jeg faktisk kun brugt den en enkelt gang til telefonen. Simpelthen for at prøve den. Men den er klart brugbar og jeg skal også øve mig i at have den med steder hen, hvor der enten ikke er mulighed for at sætte en oplader til eller hos folk, hvor alle stik er indtaget af opladere til Apple-produkter.

Den koster omkring 200 kroner og kommer med mikro-USB, så du kan bruge den til mange af dine dimser derhjemme. Altså hvis du da ikke lige er sådan en, der kun har Apple-produkter..

Læs mere om Nokia Universal Portable USB Charger.

JBL PlayUp trådløs højtaler til køkkenet, altanen, græsplænen..

Noget der er blevet ladet op med opladeren er denne her trådløse højtaler, efter man har brugt de op til 10 timers spilletid, der er i denne her lille ven. Tilslutter man den til sin Lumia – enten via bluetooth eller NFC – kan man holde øje med batterilevetiden på sin telefon.

Af sådan en bærbar højtaler er lyden sådan set god nok. Hjemme hos mig er den mest blevet brugt til at blive slæbt rundt i lejligheden, hvis man var i gang med at høre noget, og skulle allokere sig selv mellem eksempelvis køkken og altan. Jeg ville også gerne have haft den med ude i det grønne da der var Tour de France, men det er som om mobilproducenter ikke synes FM-radio er fedt mere.

Læs mere om JBL PlayUp, der koster omkring 1000 kroner.

Purity Pro trådløst headset maser ikke dine ører!

Fuck ledninger! Vi bliver nemlig i det trådløse hjørne med de her hørebøffer, der også kan forbindes med både bluetooth og NFC. Jeg er stadig ikke helt med på hele fidusen med NFC når jeg bare kan forbinde mine dimser fra telefonen uden at skulle stå og føle mig fremtidsagtig når jeg sætter min telefon op til hørebøffen. Måske er det bare mig.

Til os med briller sidder de rigtig rart på hovedet. Ofte synes jeg øre, brillestang og hørebøf bliver mast helt sammen, så jeg ikke kan holde ud at have dem på i længere tid. Sådan er det ikke med dem her. Så hvis du er bebrillet som jeg er, kan du investere i disse til cirka 1800 kroner.

En af de få gange jeg har haft ledningen i (fordi jeg arbejder på en håbløst gammeldags computer uden bluetooth), fik jeg forvildet ledningen ind i hovedtelefonerne så den sad fast og jeg måtte hive og flå for at få den løs. Jeg er i tvivl om det er det, der har fået alting til at skratte lidt, når jeg så bruger dem med ledning i. Så fuck ledninger – vi kører trådløst – så lyder alting bedre.

Læs mere om Purity Pro trådløst headset.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *