Noget om modebloggere

Egentlig var titlen på det her indlæg midlertidigt til en kladde jeg havde oprettet, for at huske mig selv på at skrive om det her (jeg husker med røven – hvis jeg ikke skriver ting ned med det samme, forsvinder de ind i en eller anden sump jeg har inde i hjernen), men det lyder sgu meget godt alligevel.

Jeg kunne skrive maaaange ting om modebloggere. Positive ting, negative ting og ikke mindst MEGET sarkastiske ting. I dag bliver det positivt.

Kort sagt er jeg blown away betaget af de danske modebloggere; hvad en håndfuld piger dog ikke har formået at få stablet på benene på ingen tid – imponerende! Og så synes jeg bare det er sjovt at observere. Det er som om at den der modebloggerverden er, ja – en verden! Der er intriger og diskussioner på kryds og tværs og jeg ved snart ikke hvad. Meget interessant når man har sine akademikerbriller på :D

Nå, men det jeg ville frem til var egentlig, at for nogle dage siden, bestemte jeg mig for at købe en ny ansigtscreme (og nej, det her bliver ikke også en modeblog.. det har jeg simpelthen ikke nok tøj, sko, make-up eller smykker til.. eller interesse). Og hvad gør Anne Mette? Jeg troll’er straks et par blogs igennem, som jeg ved kunne have skrevet om emnet. Jeg har altid gloet efter anmeldelser og så’en når jeg skulle købe noget nyt, men jeg har aldrig gået så direkte efter én bestemt kilde. Det samme skete i forgårs, hvor jeg læste på en blog, at et par sko var på tilbud. Et par sko som der mildt sagt er blevet volddækket af modebloggerne, så fluks var jeg på tur rundt på de forskellige blogs, for at se hvad der var blevet skrevet om størrelse, kvalitet og komfort.

Man må sige, at de modebloggere der har fat i den lange ende. Og at dem der laver tøj og tasker og make-up og og og og er, efter mit indtryk, gode til at “udnytte” dem. Altså, ikke som i at udnytte-udnytte, men bruge dem positivt som en ressource til omtale. Se bare mig, jeg er hoppet i med begge ben og jeg er altid døds skeptisk og stoler aldrig på noget jeg læser på internettet.

Hvilken ansigtscreme og hvilke sko jeg har købt, vil jeg lade stå hen i det uvisse. Uuuuh.. (medmindre I synes det er vildt vigtigt for historien).

UPDATE! :D
Juhuu, nogen er rent faktisk interesserede i, hvad jeg har købt.

Decubal Ecological Face Cream (fattede slet ikke at finde det henne på apoteket, fordi min meget ikke-tøsede hjerne ikke lige havde tænkt på, at den nok kun var på størrelse med min læbepomade)

New Lonnie Boots fra Binaco. Jeg sidder spændt og venter på posten lige nu og jeg får dem med garanti aldrig på, fordi jeg meget, meget, meget sjældent går med hæl :D

4 comments

  1. Stiltjek says:

    Tak!Du skal bare øve dig i at gå i dem, når ingen ser det. Lidt ligesom med rulleskøjter.Men nu er de jo heldigvis ikke så høje, at du behøver at være bange for at vælte ;-)

  2. Anne Mette says:

    Det er mest, fordi jeg får meeeeeeega ondt i fødderne af det skidt :/ Men nej, de er ikke spor høje dem her, så jeg tror jeg klarer den, yay :)PS: KOM NU POST!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *