New in – for realz!

Billede fra & Other Stories

Ja! Det her er et rigtigt indlæg om tøj!

Jeg fylder snart 28 år. Og når man snart fylder 28 år, så er en hel del af ens venner i den alder, hvor de bliver gift. Det betyder, at man skal have nyt tøj, fordi man skal til bryllupsfest. Indtil videre er valget faldet på denne her sag fra & Other Stories. Der er dresscode, der hedder “pænt sommertøj” og jeg synes denne her kjole er pænt sommertøj. Til gengæld er stoffet enormt tykt, hvilket man jo ikke kan se på internettet. Dumme online shopping! Så måske skal der findes reserver, hvis nu august vælger at vise sig fra sin varme side.. den var jo heller ikke så dyr, så det gider budgettet godt være med til tror jeg.

Faktisk mangler jeg også et par nye sko, for sidst jeg skulle til bryllup her i maj, var de sko jeg troede, jeg skulle have på, afgået ved døden. Elastikken var helt mør og så gad de jo ligesom ikke blive sidende på min fødder. Enormt irriterende for en meget sko-kræsen type som mig.

PS: Det er altså ikke mig på billedet.

bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *