Jeg ved ikke noget om fjernsyn og jakker

Har jeg skrevet om vores nye fjernsyn? Måske har jeg.. måske har jeg ikke. Men vi har købt det tre gange nu. Umiddelbart havde jeg forestillet mig, at én gang var nok, men det sagde lyde (fagtermet har jeg lært er ‘buzzing’). Så fik vi et nyt et hjem, gjorde det samme. Så tog vi ned til så’en en rigtig tv forhandler, hvor det gik op for mig, at jeg slet ikke er nørdet når det gælder fjernsyn. Nu ved jeg, hvordan mine forældre (hej mor og far!) har det, når vi andre snakker teknik.

Noget andet jeg heller ikke ved noget om, er jakker. Altså, praktiske og fornuftige jakker. Den jeg bruger nu, er nemlig af sådan noget uld-halløj (tror jeg), så sneen klistrer sig egentlig bare fast når jeg cykler afsted. Så nu har jeg bestemt mig for, at jeg skal have en praktisk jakke til det her vintervejr. At jeg så nok inderst inde ved, at jeg helt 100 ikke får købt en er noget andet..

Nå, men hvad er det så lige jeg skal købe, hva’? Windbreaker? Softshell? Skaljakker? Hvad fanden er alt det her?! Jeg skal have en jakke, der er varm, men ikke for varm, for så omkommer jeg når jeg cykler, og så skal den dække måsen lidt og gerne være vandtæt og helst ikke være alt for grim eller se for praktisk-jakke-agtig ud.

One comment

  1. Cecilie says:

    Jeg er måske helt off her, men hvad med en pels? Jeg har været pels-fan siden 2.g (2 pelse til i alt 700 kr gør det ved en – hver af de 2 pelse havde i øvrigt 3 liv (ejere) ud over de oprindelige ejere) og de er fantastiske når de sner fordi man bare lige kan børste sneen af. Men ikke så gode i regn. De er varme og man kan ånde i dem. Den ene pels overlevede faktisk også, at der gik lidt ild i det ene ærme, men efter at have rodet lidt rundt i pelsen kunne det ikke ses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *