Internettet har løjet for mig

Alle de gange jeg har overvejet at rykke bloggen over på WordPress fra Blogger har jeg tænkt “aaarh, det bliver sgu nok noget værre bøvl”, men hver gang mener jeg bestemt at have læst, at det var en smal sag. Det viser sig så efterfølgende, at det var en stor fed løgn. Det kan godt være, at det ville gå nemmere nu, hvor jeg har lært af alle mine virkelig mange fejl, men whau det HAR været noget værre bøvl :D Det gik egentlig fint nok med at flytte alle mine indlæg over. Cirka. Først insisterede WordPress på, at alle indlægstitler skulle starte med en streg – . Aaaarh, WordPress. Så syntes WordPress, at alle mine tags skulle være kategorier i stedet for. Aaarh, WordPress. Nu synes WordPress så, at alle mine billeder i de gamle indlæg, skal ligge i en eller anden folder, så andre end mig ikke kan se dem. Aaarh, WordPress.

Indtil videre har jeg kunnet klare det hele med nogle plugins (tak til folk der laver plugins), men det med billederne driller stadig, så kan vi ikke bare sige, at I overhovedet ikke gider læse de gamle indlæg, hva’?

 

Og ps: Hvordan i alverden får jeg vist tags under indlægstitlen, hva’? Lige nu er de i bunden af hvert indlæg, hvis man klikker sig ind på det. Nå, der må rodes i weekenden. NU skal jeg skrive speciale. Suk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *