Ingen arme, intet fjernsyn

Eller hvad det nu er man siger.

Lige pt. er status på antal skærme i husstanden reduceret med en. Jeg er nemlig ufrivilligt blevet sådan en, der ikke har et fjernsyn. Til gengæld har husstanden stadig en masse telefoner og computere og tablets, men det er altså ikke helt det samme. Især fordi ingen af dem kommer i nærheden af at være 50″. Jeg er nemlig også sådan en, der ikke gider nøjes med et fjernsyn på 37″, men når nu skæbnen vil mig det, at tre fjernsyn i rap af den samme model syntes, at det skulle sige buuuuuuuuuuuzzzzzzzzzz, så er jeg nu nede på 0″.

Egentlig synes  jeg ikke har set særlig meget fjernsyn. Bevares, det var da tit tændt og kørte i baggrunden, men jeg har ikke set-set amok meget fjernsyn. Men nu hvor det er væk, snakker alle(!) lige pludselig om ting de har set i tv som jeg jo så slet ikke har set! Nej, jeg havde ikke gættet hvem der var hovedpersonen i Kender du typen efter ti minutter. Og nej, jeg så ikke ham fiskeren der sprang ud som bøsse i en alder af 62.  Og nej, jeg har ikke fulgt med i Dicte og synes ham eksmanden er lidt en lort.

Til gengæld har jeg set mega meget Sons of Anarchy og Modern Family og Nip/Tuck (serien der får mig til at hvine højlydt, fordi den er lige en tand for grafisk) på Netflix <3 Nå ja, og Paradise Hotel på TV3 PLAY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *