Hipstermorgenmad på Grød

Menuen hos Grød i Jægersborgsgade
Menuen hos Grød i Jægersborgsgade
Havregrød forklædt som noget lækkert
Havregrød forklædt som noget lækkert

Jeg er en lille smule i tvivl om vi er færdige med at snakke om Grød, men jeg var der altså først i min sommerferie, nå. Tidligt op, afsti afsted og ned til Jægersborgsgade på Nørrebro. Det er cirka en milliard år siden, jeg sidst har spist grød til morgenmad, der i sin tid altid bestod af havregrød. Neeej, hvor lækkert med sådan en omgang cement i maven, hvis smag skulle skjules ved at overhælde den med æbler, rosiner og mandler. Aldrig. Igen.

Til min store glæde var der dog mange andre muligheder – både gluten- og laktosefri, juhu!

Til min store sorg var der ikke kommet en ny sending skyr ind den morgen, så jeg hoppede på havregrøden..

Til havregrødens store held, var der godt med sødmælk i og hældt karamelsovs(!!!!) over. Er dessert blevet til morgenmad, eller hvad sker der? Det smagte i hvert fald slet ikke forfærdeligt, men shit man bliver ting af sådan en portion havregrød.

I warn you Grød, næste gang har I fandeme bare at have palle op og palle ned af skyr!

Følg Yesthankyou på Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *