Her har I ham

Han hedder LG  LM760T Smart TV som jeg skal skrive om til elektronista. Produktnavne sucks altid, medmindre man hedder Apple og rent faktisk navngiver ting ordentligt.

Nå, men sådan her så jeg håndbold i går, fordi noooogen syntes det var meget sjovere at pille ved farver og lys. Jeg ville bare se håndbold i lortekvalitet i 55″! Lortekvaliteten tilfalder dog ikke fjernsynet, men vores lorteudbyder *host* Telia *host*, der ikke gider give os kanaler i HD.  Senere så jeg også håndboldkampen på eb.dk, fordi noooogen skulle se hvordan et-eller-andet spil så ud på 55″. Men det var jo også lige meget.. vi tabte jo.

Fordi jeg ikke er en rigtig pige, har lånet af dette kæmpe tv gjort, at jeg heeeelt vildt gerne vil have et kæmpe tv. Fordi både skærmen og rammen er så tynd, så ser det faktisk slet ikke så enormt ud (bilder vi hinanden ind i hvert fald). Så giv mig lige et job, så vi kan skifte udbyder, købe nyt tv og nyt tv møbel :D

2 comments

  1. Kira says:

    Orv, det ser lækkert ud! Man bliver altså også afhængig af størrelsen (og at se ting i HD, hvis man kan sådan noget) – på trods af at jeg aldrig ville have så stort et tv :)

  2. Anne Mette says:

    Ved nærmere eftertanke skal jeg måske heller ikke have så stort et tv.. for kvaliteten af det tv jeg ser, er ikke skidehøj :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *