Grill Royal i Tivoli

InstaSize_2015_0 _ 43101

Jeg har set enormt mange billeder af muslinger, burgere og fritter fra Grill Royal på Instagram efterhånden. Det var som om alle havde været der, undtagen mig. Det har jeg nu. Og det behøver jeg ikke gøre igen. I hvert fald ikke for at få burger. De kører et meget enkelt koncept med kun tre hovedretter, der alle koster 200 kroner. Dog havde de frygteligt mange desserter på kortet. Jeg er vild med det simple koncept, meeen de kunne altså godt tage at svinge sig op til lidt mere end en enkelt øl og to cocktails på kortet.

Burgeren var langt under gennemsnitsstørelsen på en burger og bøffen var lidt for stegt og tør i det. Til gengæld fik hele bordet serveret pommes frites i en kæmpe gryde (mega optur!) og dyppelsen var der heller ikke noget at komme efter. Aftenen i Tivoli sluttede også af med udsigt til det fine fyrværkeri, som vi kunne se gennem glastaget og selskabet kan jeg også kun være tilfreds med :)

Burger + salat + fritter kostede 200 kroner, hvilket jeg også synes er lige i overkanten, når man tænker på, hvad sådan en burger ellers kan finde på at koste rundt omkring. Desserten smagte dejligt, men det gør is jo som regel :D

Følg Yesthankyou på Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *