Greasy Spoon

greasy spoon big cheese

greasy spoon

Når/hvis jeg engang bliver stor og fed, så er det fordi jeg har ædt for mange burgere. Jeg kan virkelig godt lide burgere. Og pommes frites. Og onion rings! Åh, onion rings! Så selvom jeg næsten lige havde spist burger på Grill Royal i Tivoli, så kom jeg lige til at spise frokost på Greasy Spoon et par dage efter.

Og hvilken burger! Et eller andet magisk gjorde, at den smagte lidt ligesom en Big Mac fra McDonalds. Det kan man selvfølgelig mene om, hvad man vil, men det var altså en lille bitte smule positivt for mine smagsløg. Jeg ved ikke, om det var de små løgtern eller deres valg af sennep, der gjorde det. Men det smagte sgu godt, det gjorde det.

Jeg har tidligere været forbi til bøfsandwich og milkshake (seriøst, lad være med at bestille begge dele, medmindre du synes det er fedt at være ved at dø af mæthed). Denne gang nøjedes jeg med Big Cheese, fritter og postevand. Gratis postevand! Faktisk var det ikke særlig dyrt – 228,- for frokost til to.

Følg Yesthankyou på Bloglovin

4 comments

 1. Xenia says:

  Nu har jeg stirret mig blind i snart flere minutter, men kan ikke blive sikker – er det remo, I får som dip? :D
  Og ja, Greasy Spoon laver virkeligt gode burgere – OG milkshakes! :P

  • Anne Mette says:

   Det ER remoulade :D Jeg plejer ellers næsten altid bestille mayo, men der stod hjemmerørt, så jeg måtte prøve. Og den er god!

  • Anne Mette says:

   Jeg tror desværre ikke, de bringer ud Anne. Håber de der tømmermænder er på vej væk snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *