Gærsuppe og røgede kartofler på Höst

Vandbakkelser med vesterhavsost og salat med asparges og syltede svampe
Vandbakkelser med vesterhavsost og salat med asparges og syltede svampe
Brød lavet på mel jeg ikke fandtes og oksebov med kål
Brød lavet på mel jeg ikke anede eksisterede og oksebov med kål og radisser
En aften på Höst
Den første suprise. Da den søde tjener løftede låget på kartoflerne, stod det ud med røg
Præ-dessert, ja tak! Der var ymer, lakridspulver og noget frugtsnask inde i midten
Præ-dessert, ja tak! Der var ymer, lakridspulver og noget frugtsnask inde i midten
Den rigtige dessert med jordbær, iiiiiis koldskål
Den rigtige dessert med jordbær, iiiiiis koldskål. Bemærk billedkvaliteten, der klart er faldet her sidst på aftenen efter at have indtaget vinmenuen

Jeg havde verdens bedste aften i går, hvor jeg var inviteret på en aften på Höst. Höst er (ligesom cirka alt andet i København efterhånden) en del af Cofoco. Ikke nok med, at der er pænt, så var maden også mega lækker og vinen gjorde mig småfuld efter bare to glas. Hvis ikke det var fordi vi kampsvedte og mine fødder var helt tykke nede i sandalerne, havde det været en fremragende aften. Vi fik tre retter og vinmenu, og indimellem retter fik vi små surprise-retter – min nye livret er klart præ-dessert.

Et billede af gærsuppen må I have til gode. Det lignede brunt vand og lugtede lidt af opkast. Til gengæld smagte det lidt af aspargessuppe, men det var nok mest på grund af hønsefonden.

En aften på Höst kan klart anbefales.

Følg Yesthankyou på Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *