Fruentimmere forbudt

Stegt sild med sur-sød eddikelage og løg
2014-08-13 13.36.51
Lun oksebryst med pickles og friskhøvlet peberrod, der gjorde ondt i øjnene da tjeneren satte den foran mig, ja tak!
Lun leverpostej (som min mor ikke laver den) med bacon og champigno

Til hverdag synes jeg, at en flad rugbrødsmad er noget af det mest dødsyge man kan æde til frokost, men så snart der kommer et par lag pålæg på og en masse pynt, så er jeg helt solgt. Derfor har jeg i laaang tid ikke snakket om andet end smørrebrød, smørrebrød, smørrebrød, og nu har jeg endelig været forbi et sted, hvor de serverer det.

Husmanns Vinstue er enormt bodega-agtigt, du ved, sådan helt brunt og.. ja, brunt. Indtil 1981 (tror jeg det var), var fruentimmere forment adgang, men det er heldigvis lavet om. Og sikkert også ulovligt i dag.

Jeg kørte den ind med tre stykker mad, hvilket klart var for meget. Selvom jeg var lige ved at kaste op over den sidste mad, lykkedes det mig alligevel lige at klemme en dessert ned, bestående af pandekager med is. Man kan jo altid spise pandekager. Og is. Også når begge dele er på tallerkenen.

De to første stykker smørrebrød var fremragende, men leverpostejen skuffede noget. Den var lige lovlig krydret og så er vi faktisk nogen, der har en mor, der laver den bedste leverpostej i verden, hvilket Husmanns altså ikke kan overgå.

Pandekager med is og frugt

Følg Yesthankyou på Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *