Flot synstest fra Funder & Lennheden

funder_lennheden_synstest_designklassikere_nude

Nu har jeg været svagtseende siden jeg havde den alder, hvor man skulle spotte svaner, biler og fly når man var til synstest. Voksenudgaven er kedelige bogstaver. Designduoen Funder & Lennheden (som jeg ærlig talt aldrig har hørt om før), har lavet denne her ret fine udgave for os der både er udfordrede med hensyn til at kunne se og er pjattede med design. Plakatten er spækket med designklassikere, men hvis jeg skulle have styrke i mine briller alt efter, hvor mange jeg rent faktisk kan nævne navnene på, ville jeg nok ende ud med nogle pænt tykke hinkesten.

Synstesten kommer i fire forskellige farver og koster 450,- hos Munk.

funder_lennheden_synstest_designklassikere_green

Følg Yesthankyou på Bloglovin

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *