Ecosphere – få rejer som kæledyr

echosphere

Jeg har fået mit første selverhvervede kæledyr. Faktisk ikke bare et, men seks! Tror jeg! Vi er stadig ikke helt klare på, hvor mange rejer vi har i bowlen, men det er cirka der omkring.

Af samme årsag har de heller ikke navne. Det er nemlig ikke til at kende forskel på rejer sådan lige med det samme, men hvis man kigger nærmere efter, har de både forskellige farver og størrelser.

Dimsen hedder en Ecosphere og er noget NASA har fundet på. Det er et lukket økosystem, der næsten kan klare sig selv. Det eneste man skal gøre, er at sørge for, den får den rigtige mængde lys og lade være med at kyle rundt med den. Nemt!

Jeg har allerede brugt foruroligende lang tid på at sidde og glo ind i den. Betydeligt mere zen end en kat. Derudover synes alle jeg har haft på besøg siden også, at det er en sjov ting (efterfulgt af kommentarer som “Øøh.. bliver de ikke større”, “Hvor længe lever de?”, “.. hvorfor?”).

Hvis du selv er interesseret i at få rejer som kæledyr, kan du købe Ecosphere hos Experimantirums webshop, som jeg tror er den eneste forhandler i Danmark. Ellers kan du i første omgang læse mere om dem hos Ecosphere Europe.

echosphere close up

2 comments

 1. Thomas Jean Nielsen says:

  “Vi kan desværre ikke længere tage ansvaret for at sende de flotte Ecospheres, da de kun kan tåle at være i pakken i få dage, hvis vi skal være sikre på, at rejerne ikke tager skade. Så derfor kan rejerne kun bestilles mod afhentning”
  fra webshop.experimentarium.dk

  • Anne Mette says:

   Hej Thomas

   Ja, det er lidt som at skulle hente en hundehvalp :) Til gengæld kan man udnytte turen til også at besøge Experimentarium, som faktisk er ret sjovt for både store og små, eller smutte forbi Copenhagen Street Food, der ligger lige ved siden af. Experimentarium har jo midlertidigt ophold på Papirøen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *