Det lokale erhvervsliv i Brønshøj

Iste og hjemmelavet flødebolle hos Mulles Thehus i Brønshøj
Om nom nom, sandwich med frikadelle i lækkert, fedtet brød fra Fru Z i Brønshøj
Om nom nom, sandwich med frikadelle i lækkert, fedtet brød fra Fru Z i Brønshøj

Selvom der er et værre spektakel lige der, hvor jeg bor, så har Brønshøj nu alligevel sine små øjeblikke, hvor 2700 er lidt af en perle. Her i ferien har jeg blandt andet frekventeret to lokale steder (som jeg er spændt på, hvor længe overlever). Butikker åbner og lukker sådan lidt på må og få her i dette postnummer, og senest er det som om Nørrebrogade har taget en bid af Frederikssundsvej, da hele to(!) pc-og-mobil-fiks-agtige foretagender er åbnet inden for en radius af 100 meter. Slap af. Så mange iPhoneskærme kan der vel heller ikke blive smadret i denne her bydel.

Mulles Thehus

Den nyeste nyhed i Brønshøj er Mulles Thehus, der har alverdens frygtelige nipsting (ret Ilva-romantisk brugskunst), en frygteligt masse te, kaffe og diverse søde sager. Derudover kan man også få serveret noget så fantastisk som iste og hjemmelavede flødeboller til den nette sum af 25 gode danske kroner.

Fru Z

Jeg ved ikke hvem denne “Fru Z” er, men damen der steger frikadellerne hedder vist nok Vibeke. Fru Z kalder sig selv for et klassisk dansk køkken, og det bugner da også med håndmadder og frikadeller når man træder ind i butikken. Jeg kastede mig straks over en sandwich med frikadelle og var både mæt, tilfreds og havde fedtede finger da jeg var færdig. Der er også en dagens ret, der skifter i løbet af ugen til de dovne/trætte/travle/magelige til 75 bobs.

Følg Yesthankyou på Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *