Det er snart jul!

ferm-living-christmas-tree-blanket-triangle
Juletræstæppe fra FermLiving som jeg forelskede mig i sidste år. Find det her hos DesignFund.

Tiden flyver jo afsted når man har det sjovt, så selvfølgelig er det også snart jul. Igen. Det er i hvert fald ikke længe siden jeg modtag et nyhedsbrev fra Designfund med jylepynt fra FermLiving.

Sidste år kiggede jeg faktisk på et juletræstæppe til mit fremtidsjuletræ (når jeg engang får plads) – det er det på det øverste billede. Det er mega fint og ikke jule-julet på den der broderet-juletræstæppe-med-nisser-måde. Dog endte jeg bare ud med et halvanden meter højt plastikjuletræ og som stuen var indrettet sidste år, var der kun plads til et lille broderet-juletræstæppe-med-nisser, som jeg fik med da jeg flyttede hjemmefra. I år er der rykket rundt i stuen, så der må det halvanden meter høje plastikjuletræ nok godt fylde lidt mere, så der skal opgraderes på tæppefronten.

I år har jeg forelsket mig i et nyt tæppe fra FermLiving, der også er ret diskret. Do want. Eventuelt sammen med juletræsstjernen, der også fås med sorte striber.

ferm-living-octagon-chritmas-blanket-black.wm
Dette års juletræstæppeforelskelse! Find det her hos DesignFund.
ferm_living_paper_top_star_gold_stripe_fermliving_
Mega fin (men sikkert lidt skrøbelig) juletræsstjerne fra FermLiving. Find den her hos Luxoliving.

Jeg er ikke helt skør, hvis jeg køber julepynt nu vel? Man skal jo købe det før december.. og før det man vil have, bliver udsolgt.

Følg Yesthankyou på Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *