Andre cyklister

.. er irriterende. Medmindre de deltager i Tour de France eller cykler i samme tempo som mig.

Jeg er begyndt at cykle en anden vej til arbejde, fordi andre cyklister på især Nørrebrogade gør cykelstien til et dårligere sted at være. For det første er der omtrent en milliard andre cyklister og så cykler de super duper råddent. Jo de gør. Og nej, det gør jeg faktisk ikke. Jeg ser mig for inden jeg overhaler og viser tegn og alt muligt. Det er nemlig helt vildt smart når man ved hvor andre i trafikken har planer om at bevæge sig hen.

Den nye cykelrute går i stedet ned ad Godthåbsvej. Det ligger ligesom også i navnet, at der er godt med håb.. og så’en. Selvom turen er lidt længere, så går det hurtigere at komme på arbejde. For det første fordi, der er færre mennesker på cykelstien og for det andet, fordi dem der så er der, kører meget pænere.

PS: Cykelkørekort nu!

2 comments

  1. Cecilie says:

    Det er meget vigtigt for ens livskvalitet at undgå cykelstien på Nørrebrogade om morgenen! Jeg plejede (før alt blev til gåture med barnevogn) at køre ad Stefansgade, Bjelkes Alle, gennem Assistent kirkegården, til højre ad kapelvej, til venstre ad Korsgade helt ned til søen og så langs søen så langt det giver mening :) kan være det kan fungere for dig, selvom det jo kræver, at du kører lidt ad Nørrebrogade først.

    • Anne Mette says:

      Hæh, så er jeg ikke den eneste der holder mig fra den strækning :D Godthåbsvej og videre ad Rosenørns Allé er mit alternativ. Har også prøvet Borups Allé, men det var heller ikke lige sagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *