:´( og :D

sNu er jeg jo pige, så jeg synes det må være på sin plads at skrive et indlæg om sko. Efter næsten to års ubetinget kærlighed til mine elskede Robin Hood støvler, har jeg besluttet at de skal dø (læg mærke til hvor slukøret den ene støvle ser ud). Ikke fordi jeg ikke elsker dem mere, men det sidste år har der været flere huller i dem, end der burde være. Men man smider jo ikke bare et par næsten velfungerende støvler ud, uden at have fået nogen nye. Efter lang tids søgen, har jeg endelig fundet nogen der ligner til forveksling. Og så var de endda billige. For jeg måtte egentlig slet ikke købe sjove ting denne her måned, fordi jeg har betalt alle regninger i verden. Men det var kærlighed ved første blik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *